Hirdetés

Warframe - robotpókkal és egy új frame-mel érkezett a Fortuna első frissítése

|

Aki már megunta a légdeszkázást, az mehet levadászni az új ellenfeleket.

Hirdetés

Egyelőre ugyan csak PC-re, de befutott az első Warframe: Fortuna frissítés, a The Profit-Taker. A csomag főattrakciója egy új főboss, a Profit-Taker, akit csak egy hosszabb küldetéssor teljesítése után lehet legyilkolni.

Hirdetés

A küldetések alatt a játékosok feloldhatják az Archgunok használatának lehetőségét is. Ezek a brutális lövegek eddig csak az űrben voltak használhatók, de a megadott feladatok teljesítése után már a földön is bevethető fegyverekké válnak. Szükség is lesz ezekre a Profit-Taker ellen.

Az "új" fegyver és az új szörnyeteg mellé egy új warframe is érkezett. Baruuk egy kifejezetten békés lélek, aki álomba ringatja az ellenfeleit, és megidézett tőrökkel szétvágja azok fegyvereit. Új fegyverek, modok és kozmetikai tárgyak is bekerültek, így érdemes lesz benézni a játékba.

A Warframe népszerűsége az egekben van a Fortuna óta, a fejlesztők pedig tesznek arról, hogy ez így is maradjon. Próbáljátok ki, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)