Hirdetés

Warframe - mától éles konzolon a The Profit Taker

|

A fejlesztők ígéretével összhangban, a mai napon Xbox One-on és PlayStation 4-en is elérhető vált a frissítés.

Hirdetés

A Fortuna frissítést rengeteg PC játékos magasztalta, így nagyon várta már minden konzolos Warframe-rajongó, hogy Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megérkezzen a csomag. 

Hirdetés

A tavalyi évben megjelent DLC számos jelentős újdonságot hozott, így többek között friss küldetéseket, bounty-kat, egy teljesen új frakciót és ami talán a legizgalmasabb, egy új bosst is. Hogy esélyünk legyen legyűrni a szörnyeteg, lehetőségünk lesz Archgunokkal felfegyverkeznünk, melyeket a Gravimaggal is erősíthetünk. 

Másik izgalmas frissítés a Baruuk, vagyis a legújabb Warframe. Képességeit tekintve nem a legoffenzívabb karakter, ellenben képes lesz ellenfelek elaltatni és lövedékeket elkerülni. A DLC tartalmaz még új erősítőket és hajcsokrokat, így még részletesebben személyreszabhatjuk karakterünket.

A Fortuna: The Profit Maker részletes leírását ezen a linken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)