Hirdetés

Warframe - új karakter és játékmód is érkezik

|

Hamarosan elérhetővé válik a 35. warframe Khora személyében, aki egy Kavat nevű macskával megy csatába.

Hirdetés

Khora a Beasts of the Sanctuary kiegészítővel fog befutni, aminek címe egyébként le is írja, hogy nagyjából mi van a csomagban.

Hirdetés

A karaktert a Digital Extremes kedden mutatta be a nagyközönségnek, és PC-n még ezen a héten elérhetővé is fog válni. Ahhoz, hogy feloldjuk Khorát, szükségünk lesz tervrajzokra, melyeket a Sanctuary Onslaught portáljain keresztül szerezhetünk meg. A Sanctuary Onslaught egy új, egyedül vagy 4 fős csapatban is játszható móka, amiben folyamatosan erősödő szörnyeket kell levágnunk, és portálról portálra ugrálnunk.

Ha sikerül túlélni a Sanctuaryt, akkor megkapjuk az új karaktert. A PC-s Warframe játékosok már a héten élvezhetik az új tartalmat, a konzolosok pedig valamikor májusban csatlakozhatnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)