Hirdetés

Nintendo Switchre költözik az egyik legnépszerűbb PC-s free-to-play játék

|

Ugyanazok dolgoznak a porton, akik a Rocket League-et és a Doomot is átültették.

Hirdetés

A megjelenéskor nem aratott osztatlan sikert a Warframe, azóta azonban rengeteget fejlődött, többek közt ennek köszönhető, hogy az egyik legnépszerűbb játék a Steamen, és hogy rengeteg Destiny játékos itt kötött ki.

Hirdetés

Xbox One-ra és PS4-re eddig is elérhető volt a játék, hamarosan azonban átköltözik Nintendo Switchre is. A portolásért a Panic Button csapata a felelős, akik számos játékot ültettek már át, többek közt a Wolfenstein 2-t is.

Pontos megjelenési dátumunk egyelőre nincs, ahogy azt sem árulták el a fejlesztők, hogy milyen módon lesz megoldott az offline játék. A következő hetekben minden bizonnyal választ kapunk a kérdéseinkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)