Hirdetés

Warframe - megújult az első nyílt zóna

|

Alapos ráncfelvarráson esett át a Plains of Eidolon, érdemes kipróbálni, főleg ha már ingyenes a játék.

Hirdetés

A Warframe fejlesztői nem restek, egyre csak épül-szépül a népszerű külsőnézetes akciójáték. A Digital Extremes láthatóan továbbra is minden erejével azon van, hogy a lehető legtöbbet kihozza a játékosok egyik kedvenc, méghozzá ingyenes looter shooteréből. 

Hirdetés

A legújabb frissítéssel egy teljes grafikai vérfrissítés érkezett a játék elsőként megjelent nyílt világú, az MMORPG-k zónáira emlékeztető területéhez.

A Plains of Eidolont a második közös pályarészhez, a Landscape Fortunához megalkotott grafikus technológiával korszerűsítették visszamenőleg, minden játékos legnagyobb örömére. Többek között új textúrák, dinamikus megvilágítás és egy teljesen újratervezett, a nemrég játékba került légdeszkához igazított domborzat fogja még látványosabbá és hangulatosabbá tenni a pálya küldetéseit. Továbbá egy új Grineer-típusú ellenség, a Tusk Thumper is bővíti mostantól a levadászandó prédák palettáját.

A Plains of Eidolon remasterelt verziójához minden játékos teljesen ingyen juthat hozzá a Steamen keresztül, egy automatikus frissítést követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)