Hirdetés

Warframe - az új Sacrifice trailer sem árulja el, mit várhatunk, de hangulatos

|

Még ebben a hónapban megjelenik a Sacrifice címmel érkező tartalmi csomag, aminek újdonságairól a rajongók 1 éve spekulálnak.

Hirdetés

A Digital Extremes 2017-ben mutatta be az első Sacrifice teasert, a rajongók pedig azóta is azon dolgoznak, hogy megfejtsék annak titkait. Még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz benne, azon kívül, hogy egy komoly, sztorialapú event készül.

Hirdetés

Bár a Warframe magában nem egy kimondottan sztoriorientált élmény, a fejlesztők az elmúlt években rendesen kibővítették a háttérvilágot. Egyre izgalmasabb és érdekesebb sztoriküldetések kerültek be, így érthető, hogy a játékosok már alig várják a következő történetszakaszt.

Amíg várjuk a tartalom június végi megjelenését, addig látogassatok el a hivatalos oldalra az ingyen ajándékért, ami az új kalandokra készít fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)