Hirdetés

Warframe - szélsebes karaktert hozott a Saint of Altra frissítés

|

PC-re már megérkezett a legújabb patch, ami ismételten egy csomó érdekes újdonsággal bővítette a Digital Extremes alkotását.

Hirdetés

Töretlen népszerűségnek örvend a Warframe, ami érthető is, hiszen az évek során rengeteg tartalommal töltötték meg azt a fejlesztők, és továbbra is azon dolgoznak, hogy mindig legyen miért visszanézni a játékba. Most is kaptunk egy adagnyi újdonságot.

Hirdetés

Megérkezett PC-re a Saint of Altra nevű frissítés, ami többek között egy új játszható karakterrel, vagyis Warframe-mel bővítette a játékot. Ő Gauss, aki kinetikus energiát használva villámgyorsan közlekedik a pályákon, sőt még a víz felszínén is gond nélkül átszalad. Képességeivel például növelni tudja védelmét, de akár fel is erősítheti magát harc közben, ha a helyzet úgy kívánja. A Digital Extremes össze is rakott neki egy rövid bemutatót:

Az új Warframe bekerülése mellett kibővült még egy picit a Disruption Mode, ami összesen hat új missziót kapott, valamint további megszerezhető jutalmak is elérhetővé váltak. Továbbá vadonatúj skinek és egyéb apróságok is érkeztek, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok az összes extrára, mindenképp lessétek meg a fejlesztők hivatalos posztját. Illetve az alábbi videóra is érdemes lehet vetni egy pillantást.

Sajnos azt még nem tudjuk, mikor érkezik meg konzolokra a Saint of Altra, de legalább PC-n már élvezhetjük az újdonságokat. Ti játszotok a Warframe-mel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)