Hirdetés

Warframe - új sztoriküldetést és sok mást hozott a War Within frissítés

|

Egyelőre még csak a Warframe PC-s változatában élesedett a játék év végi nagy frissítése, ami újabb hosszú órákra lefoglalja a játék veteránjait is.

Hirdetés

Idén már egy érdekes mellékvágánnyal is megörvendeztette játékosait a Warframe fejlesztőcsapata, de az év vége előtt még a játék sztorijával kapcsolatban is kiadtak egy fontos frissítést. A The War Within pedig természetesen új jutalmakat is hoz azoknak, akik legyűrik az új veszedelmeket.

Az új küldetés egy tavaly decemberi sztori, a The Second Dream folytatása, így azok vághatnak neki a Warframe új tartalmainak, akik azokat a kihívásokat már teljesítették. Az újonnan bekerült missziók között pedig egy új típust, az Assault módot is megtaláljuk, az ebbe tartozó pályák pedig talán a Digital Extremes játékának leghosszabbjai közé tartoznak (legalábbis azok közül, amik nem végtelenek). Ezekben a küldetésekben nem csak a lopakodást és az akciót vegyítették a készítők, hanem még mellékküldetésekkel is megdobnak minket mindeközben.

Az új pályákon két új ellenféltípus is vár majd ránk, a Kuva Guardian és a Kuva Jester, akikhez kapcsolódóan új tárgyak is bekerülnek a játékba, amikkel átszabhatjuk karakterünk külsejét. A The War Within frissítés három új fegyvert is hoz, a Twin Rogga egy-egy méretes pisztolyt ad mindkét kezünkbe, a Zarr a való világ kezdetleges muskétáinak egyfajta sci-fi változata, a Kesheg pedig a Warframe legújabb közelharci fegyvere. A Warframe új PvE tartalmai mellett érkezett egy új pálya a Conclave PvP-módba is, ahol semleges ágyúk felett vehetjük át az irányítást, így borsot törve a többi játékos orra alá. A készítők az újdonságok mellett rengeteget csiszoltak a korábban kiadott tartalmakon is, ezekről itt olvashattok részletesen.

A nagy frissítés megjelenését egyébként egy promócióval is ünneplik a Warframe készítői, ezen az oldalon beváltva a WARWITHIN kódot november 18-áig egy ajándék játékbeli glyphre tehettek szert. Illetve gondoltak azokra is, akik hamar végigjátsszák az új sztoriküldetéseket, őket a Grineer birodalomhoz kapcsolódó Hard fokozatú pályákon várják az új, Kuva Syphon nevű mellékküldetések. A frissítés konzolos megjelenésének időpontjáról viszont egyelőre sajnos nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)