Hirdetés

Ez a népszerű játék is újgenerációs kiadást kap

|

PS5-re, Xbox Series X-re és még egyéb más platformokra is fejlesztik már a Warframe-et.

Hirdetés

A Warframe továbbra is az egyik legnépszerűbb ingyenesen játszható multiplayer játék a piacon, PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is rengetegen vetették már bele magukat az akcióba. A legfrissebb információk alapján jövőre már a legújabb konzolokon is elérhetővé válik az akció-RPG.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Digital Extremes anyavállalata, a Leyou Technologies közölte, hogy a Warframe több platformra, köztük az új generációs PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni. A többi platform kilétét egyelőre homály fedi, de a nyilatkozat alapján elképzelhető, hogy Google Stadián is elérhető lesz a játék, sőt, a mai világban már a mobilos portok sem zárhatók ki.

Egyelőre megjelenési dátumot sem a Digital Extremes, sem a Leyou nem közölt, viszont várhatóan legkorábban 2021-ben számíthatunk az új generációs Warframe-re. Jelenleg a fejlesztőcsapat a The New War kiegészítőn dolgozik, és idén még tervben van, hogy egy új nyílt világgal bővítik a játékot.

A Warframe-mel kapcsolatos újdonságokról legközelebb a júliusi TennoCon rendezvényen fognak nyilatkozni a fejlesztők, ha minden jól megy. Természetesen a kialakult helyzetre tekintettel ezt is csak digitálisan fogják lezavarni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)