Hirdetés

Wargame: European Escalation - itt a launch trailer

|

Megjelent végre a várva-várt stratégiai játék, így a Eugen Systems kiadta az utolsó ahhoz kapcsolódó videót.

Hirdetés

A Wargame: European Escalation a Hidegháború idején játszódik, 1975 és 1985 között, és egy alternatív történetet mesél el.

A játékban a NATO csapatai (az Egyesült Államok és Nyugat-Európa országai) csapnak össze a Varsói Szerződés szervezetének tagjaival (Szovjetúnió és a kelet-európai országok). A Wargame: European Escalation nem csak szép és izgalmas, de az IRISZOOM technológiát is használja, mellyel a Föld kívülről szemléléséből egészen a csatáig nagyíthatunk, és vissza. Mától bárki letöltheti Steamről, vagy keresheti a boltok polcain. A Eugen Systems előző játéka, a R.U.S.E. sem volt rossz, meglátjuk ebből mi sül ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)