Hirdetés

A Dirty Bomb fejlesztőivel erősít a Wargaming csapata

|

A World of Tanks sorsát is egyengető Wargaming és a Dirty Bomb, a Brink és a Wolfenstein: Enemy Territory fejlesztőcsapata, a Splash Damage bejelentette együttműködését.

Hirdetés

Tovább erősödik a World of... free-to-play játékcsalád atyja, a Wargaming, hiszen míg tavaly novemberben a Total War: Arena mögé álltak be kiadóként, addig idén többek között a Sabaton zenekarral való kooperációjukról hallhattunk, de a HoloLenses prezentációjukat sem szabad félvállról venni. Már a következő lépésükről is tudunk. 

Hirdetés

A Wargaming vezetője, Victor Kislyi bejelentette együttműködésüket a Splash Damage fejlesztőcsapattal, amelynek keretében számos projekten dolgoznak együtt és a "tankosok" igyekeznek kihasználni az új partner "hatalmas multis szakértelmét". Kislyi szerint ami a leginkább lenyűgözte őket a stúdióban,  az a szenvedély, amit minden munkájuk iránt tanúsítanak: hihetetlenül keményen dolgoznak azért, hogy valóban emlékezetes játékokat alkossanak és nem hagyják abba addig, amíg nem klappol minden (legutóbb a Gears of War 4-be segítettek be és a Gears of War: Ultimate Edition felújításon dolgoztak, előtte a Dirty Bombot adták ki teljesen saját fejlesztésként). 

Nem árultak el semmit róla, hogy pontosan milyen projekteket foglal magába az újdonsült partnerség, vadonatúj IP-ket kapunk-e, vagy esetleg a meglévőkhöz készülnek valamilyen különlegességekkel, de kíváncsian várjuk. Ti mire gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)