Hirdetés

Wargaming - több mint 100 millió regisztrált játékos (exkluzív trailer)

|

A Wargaming bejelentette, hogy egy újabb mérföldkövet hagytak maguk mögött. A free-to-play MMO piac zászlóshajóján több mint százmillióan utaznak.

Hirdetés

A Wargaming hatalmasra nőtt. A World of Tanks PC-s sikere után a fejlesztők úgy döntöttek, hogy más platformokon is szerencsét próbálnak, aminek az eredményét most egy sajtóközleményben tudatták velünk, illetve kaptunk egy trailer, amit a világon először itt, a GSO-n nézhettek meg.

"PC-n kezdtünk, de nem felejtkeztünk el a többi platformról sem. A World of Tanks: Xbox 360 Edition és a World of Tanks Blitz kiadásával két másik piacra is betörtünk, konzolra és mobileszközökre is elhozva a Wargaming sajátos játékmenetét - ezt az irányt követjük a jövőben is" - írta Victor Kislyi, a Wargaming CEO-ja.

Ez a trailer is brutálisra sikerült.

A World of Tanks Blitz és World of Tanks: Xbox 360 Edition 2014-es megjelenése után rohamosan nőni kezdett a játékosbázis, mára pedig a regisztrált Wargaming játékosok száma elérte a 100 milliót. Ez a hihetetlen szám a World of Tanks és a World of Warplanes játékosaiból tevődik össze, és hogy egy kicsit számszerűsítsük a fejlődést elmondjuk, hogy az Xbox 360-as World of Tanks-t, a februári kiadás óta 86 ország 3,6 millió gamere játssza. A mobilos verzió is elég rendesen pörög, június óta ötmillióan telepítették, ötven országban volt az AppStore legnépszerűbb három alkalmazása között és átlagosan 4.5(/5)-re értékelték.

Mit szóltok? Ti játszotok valamelyik Wargaming-játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)