Hirdetés

World of Tanks - hamarosan itt is lesz battle royale

|

Kicsit talán megkésve, de végül a Wargaming csapata is felugrott a battle royale vonatra, még ha csak egy limitált ideig elérhető játékmód keretében is.

Hirdetés

Miután az elmúlt egy-két évben szinte minden nagyobb franchise bejelentett egy battle royale játékmódot (vagy akár egy önálló játékot). A legtöbben mostanra már talán úgy éreztük, hogy veszített kicsit a lendületéből az őrület. Nos, a Wargaming csapata minden bizonnyal a "jobb később, mint soha" elvet vallja, ugyanis tegnap bejelentették, hogy hamarosan a World of Tanks is megkapja a saját battle royale módját.

Hirdetés

A cég egy trailer keretében jelentette be a Steel Hunter névre keresztelt limitált eseményt, amelynek keretében 20 (vagy 21, ha három fős csapatokban játszunk) fős battle royale csatákat vívhatunk a Dreamland nevű, kifejezetten erre a célra készült pályán. A szabályok természetesen a szokásosak, annyit talán érdemes megemlíteni, hogy ebben a módban a legyőzött tankokért cserébe Battle XP jár, aminek segítségével fejleszthetjünk a saját harci gépezetünket egy tech tree segítségével. 

A Steel Hunter esemény egyébként csak limitált ideig, augusztus 26-tól szeptember 16-ig lesz majd elérhető, de mindenképp érdemes lesz majd kipróbálni, mert a különféle in-game tárgyak mellett Premium hozzáférést is nyerhetnek a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)