Hirdetés

Wargaming.net verseny eredményhirdetés

|

Megvannak a GameStar Tábor 2014 ideje alatt zajló World of Tanks és World of Warplanes versenyek győztesei, akik hősiesen megküzdöttek azért, hogy valódi tankba és valódi repülőbe ülhessenek.

Hirdetés

Július 13-án, a GameStar Tábor 2014 első napján indítottuk el egy hétig tartó versenyünket, melynek két nyertese a GameStar Táborból, kettő pedig a GSO olvasói közül került ki.

Aki a World of Tanksben a legjobb Personal Ratinget érte el egy hét alatt, vagy a World of Warplanesben a legtöbb ölést szerezte, egy feledhetetlen délutánt tölthet el a GameStar csapat néhány tagjával, és attól függően, hogy melyik játékkal nevezett, tankvezetést vagy repülést nyert. Nyerteseink a következők:

World of Tanks nyertesek:

GS táborozó: Teki4687, 2752-es Personal Ratinggel

GSO olvasó: bakterhazas, 3101-es Personal Ratinggel

World of Warplanes nyertesek:

GS táborozó: Chuck, 79 lelőtt repülővel

GSO olvasó: Totti, 557 lelőtt repülővel

A nyerteseket e-mailben is értesítettük. Köszönjük, hogy ilyen sokan neveztetek, hamarosan újabb nyereményjátékokkal jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)