Hirdetés

A Wargaming open-source alapítványokat támogat

|

Egyelőre meg nem határozott pénzösszegekkel támogatja a nyílt-forráskódú alapítványokat a Wargaming.net fejlesztőcég.

Hirdetés

A World of Tanks fejlesztésével nagy hírnévre szert tett Wargaming.net most közvetlenül támogatja pénzekkel a Linux Software, a Django Software és a Wikimedia nyílt-forráskódú rendszereken alapuló cégeket.



"Sok mindent köszönhet a Wargaming a nyílt-forráskódú technológiáknak, mivel ezek nélkül nem hozhatták volna létre a méltán híres World of Tanks MMO univerzumát. Legyen szó a Linux alapokon futó szerverekről, a Django által biztosított webes keretrendszerről vagy a Wikimedia wikimotorjáról, ezek mind hozzásegítettek minket célunk elérésében" - mondta el Maksim Melnikau a Wargaming közleményében.

"A cég nevében szeretnénk megköszönni minden fejlesztőnek, tesztelőnek és felhasználónak, akik segítettek megalkotni ezeket a remek eszközöket, és mélységes megtiszteltetés részünkről, hogy most mi is segíthetjük nagyszerű munkájukat a jövőben."

Korábban is jótékonykodott már a cég, ráadásul nemrég felvásárolta a szakadék szélén álló Gas Powered Gamest is. Annak ellenére, hogy éri kritika a Wargaming által kínált free-to-play játékokat, a World of Tanks és a World of Warplanes óriási népszerűségnek örvend. A Wargaming idén ünnepli 15. szülinapját, a jelek szerint maradnak még velünk egy darabig.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)