Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War III - ütős trailer hirdeti, hogy már nyomhatjuk a bétát

|

Befutott a Warhammer 40,000: Dawn of War III utolsó előzetese, ami nem csak a megjelenésre, hanem a hétvégén zajló bétára is felhívja a figyelmet.

Hirdetés

Bár a játékmenetből nem mutat túl sokat a Fragments of War címmel érkező Dawn of War III trailer, szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy a saját szemünkkel is megcsodálhassuk a véres háborút.

Az első Dawn of War 3 tesztek alapján úgy tűnik, hogy a Relic üdvöskéje kifejezetten jól sikerült, és szerencsére nem is kell április 27-ig várnunk, hogy fejest ugorjunk az űrgárdisták, eldarok és orkok háborújába, hiszen mikor ezt olvassátok, már él is a játék bétája, amit egészen április 24-ig nyúzhattok.

Ha szeretnétek kipróbálni a játékot még a megjelenés előtt, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)