Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War III - nem frissül tovább, mert kevesen játszanak vele

|

A Relic Entertainment inkább új projekteken dolgozik, nem pazarol több energiát egy játékra, ami nem lett sikeres.

Hirdetés

Nagyon régóta érett már a Dawn of War III megjelenése, rengeteg rajongó várta a stratégiai játékokból álló sorozat folytatását. A Relic viszont olyan újításokat vezetett be, amivel nem sikerült elnyernie mindenki tetszését.

Hirdetés

Mind a művészeti irány, mind a MOBA elemekkel tűzdelt játékmenet eltántorította a veteránokat, és új érdeklődőket sem hozott a helyükre. Bár egy kisebb aktív közösség kialakult, ez messze nem akkora, amekkorára a csapat számított, és sem a kiadó, sem a fejlesztők nem hiszik, hogy további frissítésekkel változhatna a helyzet. Ennek következtében sem új fajok, sem kiegészítők nem várhatóak, viszont még nincs minden veszve: a Relic azon gondolkodik, mi lenne a legjobb mód a folytatásra, miközben egyéb, fontosabb és ígéretesebb projektekkel foglalkozik, köztük az Age of Empire IV-gyel.

A SteamCharts adatai szerint megjelenésekor, áprilisban 25,5 ezren játszottak vele egyszerre, de az egyidőben aktív játékosok maximális száma az elmúlt harminc napban 881-re zuhant. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)