Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - a héten indul az alfa

|

A magyar fejlesztésű Warhammer játék alfáját napokon belül bárki játszhatja.

Hirdetés

A legutóbb a The Incredible Adventures of Van Helsing játékokat fejlesztő Neocore Games újdonsága lesz a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, ami valószínűleg az idei év második felében jelenik meg.

Előtte viszont a csapat szeretne hasznos visszajelzéseket kapni olyanoktól, akik eleve is érdeklődnek a játék iránt. Az alfa így nem lesz nyílt, úgy lehet benne részt venni, hogy bevásároljuk magunkat. Összesen négy konstrukció közül választhatunk, ebből a 40 dolláros csomag a legolcsóbb és legkevésbé tartalmas. Természetesen aki megveszi, megkapja a teljes játékot és minden további frissítést. Ha valaki többre vágyik , különböző, játékbeli és kézzelfogható bónuszokat is megszerezhet, de ezeket csak később fogják részletezni. 

Bár gyakorlatilag arról van szó, amit általában korai hozzáférésnek szoktunk hívni, a Neocore úgy döntött, nem használja a Steam Early Access rendszerét, saját oldalán keresztül lehet elérni a játékot. Ennek oka, hogy olyanok részvételét várják az alfában, akik tényleg teljesen tisztában vannak azzal, mire fizetnek be. Jelenleg nem is tervezik, hogy a Steamen közzéteszik a korai változatot, de a teljes játék természetesen ott fog megjelenni. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr alfa február 10-étől lesz elérhető ezen az oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)