Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - az új trailer bemutatja, miért érdemes várni rá

|

Hamarosan kézhez kapjuk a NeocoreGames legújabb játékát, de addig is nézzétek meg a legfrissebb trailert, amelyben a fejlesztők összefoglalták a Martyr főbb jellemvonásait.

Hirdetés

Személy szerint már régóta várok egy komolyabb Warhammer 40,000 szerepjátékot, amiben az általam megálmodott karakterrel tisztíthatom meg az univerzumot az Istencsászár nevében. Valószínűleg értitek, miért is pörögtem rá annyira a NeocoreGames játékára.

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Inquisitor legújabb trailere be is mutatja, hogy megy a jó öreg purgálás, valamint karakterünk személyre szabása. A videóban a főbb feature-ök taglalása mellett/alatt új gameplay jeleneteket is láthatunk.

A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr PC-s verziója három nap múlva, vagyis június 5-én jelenik meg, de ahogyan arról korábban írtunk, a játék konzolos változatok csak egy hónappal később, július 5-én érkeznek annak érdekében, hogy minden zökkentőmentes legyen PlayStation 4-en és Xbox One-on is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)