Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - konzolokon tovább csúszik a megjelenés

|

A PC-s kiadás megjelenési dátuma már tényleg biztosnak tűnik, de sajnos a konzolos verziók esetében nem tudja tartani a terveket a Neocore.

Hirdetés

Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki nagyon várja már a magyar NeocoreGames következő játékát, vagyis a fülbemászóan szépen csengő címet kapó Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt - oké tudom, régi vicc, lépjünk is gyorsan tovább. Még áprilisban derült ki, hogy csúszni fog az Inquisitor - Martyr, a legújabb hírek szerint viszont csak a játék PC-s változata esetében tudják végül tartani az új céldátumot.

Hirdetés

PC-re tehát tényleg meg fog jelenni június 5-én a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, PlayStation 4-re és Xbox One-ra viszont csak kereken egy hónappal később, azaz július 5-én fut be a játék. A csapatnak egy nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, hiszen eredetileg azt tervezték, hogy egyszerre kezdhessenek bele a kalandba a játékosok függetlenül attól, hogy melyik platformot részesítik előnyben. Még ennél a céljuknál is fontosabb volt azonban az, hogy a lehető legtökéletesebb minőségben adják át nekünk legújabb csemetéjüket, a konzolos Inquisitor - Martyr pedig így egy teljes hónappal tovább csiszolódhat. 

Én személy szerint mindenképpen konzolon szeretném majd kipróbálni a Martyrt, szóval annak fogok örülni, ha az utolsó simításokat is megkapta a játék és csak akkor jelenik meg, amikor minden apró részlet a helyére került. Ez az egy hónap pedig gyorsan lepörög majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)