Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - az Amazon már tudni véli a megjelenési dátumot

|

Ha hihetünk a pletykáknak, már nem kell sokáig várni a NeocoreGames új játékára.

Hirdetés

Tavaly nyár végén rajtolt el a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr a Steam Early Access programjában, a rajongók visszajelzése pedig kifejezetten pozitív, így sokan várják, hogy megjelenjen az 1.0

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a srácok valamikor az év elején tervezik piacra dobni a Martyrt, tegnap azonban egy konkrét dátum is napvilágot látott. Az Amazonon bukkant fel a PS4-es változat, mellette pedig a dátum: május 15.

Ez egy keddi napra esik, így még akár az is lehet, hogy a valódi dátum jutott valahogy a viszonteladó tudtára, a játékot fejlesztő NeocoreGames azonban ezt egyelőre nem erősítette meg. Amíg ez be nem következik, kezeljétek az egészet pletykaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)