Hirdetés

Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyr megjelenés - megvan a hivatalos dátum

|

A Martyr még annál is korábban érkezik, mint ahogy eddig sejtettük.

Hirdetés

Durván egy hónappal ezelőtt bukkant fel az Amazonon a hazai fejlesztésű Warhammer 40 000: Inquistor - Martyr konzolos változata, méghozzá megjelenési dátummal együtt. A weboldalon akkor május 15-ét írtak, ma azonban kiderült, hogy a játék még ennél is korábban kerül a boltok polcaira.

Hirdetés

A támogatói alfa után Early Accessben fejlődő aRPG hivatalosan május 11-én rajtol majd, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. A srácok ma tartottak is egy streamet a Twitchen, ahol meséltek egy kicsit az újdonságokról, illetve arról, hogy milyen változások várhatóak a megjelenésig, valamint a megjelenés után.

Ha bármi újdonságot bejelentenek a srácok a megjelenésig, természetesen azonnal szólunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)