Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - elcsúsztatták a megjelenést

|

Technikai gondok miatt a vártnál később jeleink meg a NeocoreGames következő játéka.

Hirdetés

Nemrég a hazai NeocoreGames stúdiójában vendégeskedtünk, ahol elsők között próbálhattuk ki a csapat új játékának konzolos portjait és igencsak meg voltunk elégedve a tapasztaltakkal. Akkor még valószínűleg a készítők sem sejtették, hogy Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyr PlayStation 4-es és Xbox One-os változatai kapcsán nem megy majd minden flottul. 

Hirdetés

Noha a Martyr PC-s változata problémamentesen fut, a konzolos kiadások esetében néhány váratlan technikai nehézségbe ütköztek az utolsó pillanatban a srácok, ami miatt nem tudják tartani magukat a korábban beharangozott május nyolcadikai megjelenéshez, így eltolták a játékot június 5-re. Mivel a NeocoreGames, a Bigben Interactive és a Games Workshop megegyeztek, hogy mindhárom platformra egyszerre jelentetik meg az akció-RPG-t, így a csúsztatás természetesen a PC-s kiadást is érinti a konzolos verziók mellett.

Egy kicsit sajnáljuk, hogy tovább kell várnunk a The Incredible Adventures of Van Helsing fejlesztőinek újdonságára, mindazonáltal érthető és becsülendő, hogy nem akarnak kiadni nem tökéletes játékot a kezeik közül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)