Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - arcleszaggatóan brutális trailerrel ünnepeljük a megjelenést

|

Az Inquisitor - Martyr megjelenése kapcsán kiadott új előzetes megmutatja, hogyan is szeleteli egy szakavatott inkvizítor a rondaságokat.

Hirdetés

PC-re a mai napon megérkezett a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, ennek örömére pedig egy látványos előzetessel kedveskedett nekünk a NeocoreGames csapata. 

Hirdetés

Akit esetleg eddig nem győzött volna még meg az Inquisitor - Martyr, az szerintem az alábbi előzetes láttán garantáltan módosít kicsit a véleményén, mivel a release trailer tényleg nem finomkodik, meglehetősen testközeli képet mutat arról, hogyan is telnek az inkvizítorok dolgos hétköznapjai. Reggeli kávé, fogmosás, majd a káoszivadékok könyörtelen kiirtása - nagyjából ez a napi rutin. 

Égesd meg az eretneket! Öld meg a mutánst! Tisztítsd meg a tisztátalant! Mindezt pedig PC-n már meg is teheted. A konzolos verzió érkezésére egy hónap múlva számíthattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)