Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - bekerült az első egyjátékos fejezet, itt az intró

|

A magyar fejlesztésű Warhammer ARPG méretes frissítést kapott, minek örömére a Neocore kiadta a kampány felvezető videóját.

Hirdetés

Nagyon kíváncsian várjuk már, hogy mi lesz a Martyrból, ami egyelőre korai hozzáféréssel játszható az eltökélt rajongók számára. 

Hirdetés

Szépen alakul, a januári frissítés a csapat állítása szerint a legnagyobb, ami valaha a játékhoz megjelent. Egy új helyszín, játszható kaszt (Primaris Psyker Inquisitor) és az egyjátékos mód első felvonása is bekerült vele, úgyhogy aki elkötelezi magát, és befizet az early accessre, egész sok dolgot kipróbálhat. A változások teljes listája itt található.

A teljes változat megjelenése még idén lehetséges, az majd PC mellett PS4-re és Xbox One-ra is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)