Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - exkluzív videón a rombolható környezet!

|

Egy új videósorozatban mutatkoznak majd be a játék legfontosabb részei. Az első részt a régióban csak a GSO-n láthatjátok először!

Hirdetés

A magyar Neocore Games kedves kollégái egy új videósorozatban, az Inquisitorial Log-ban mutatják be az idén megjelenő Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr különlegességeit. Ilyen lesz például a fizika, aminek köszönhetően egy-egy tereptárgy sokkal kevesebb biztonságot nyújt, mint elsőre hinnénk.

A játék során, miközben a különböző űr-flintákkal lövöldözünk, szépen lebontunk majd darabokat a fedezékekből is.

A lyukas falon keresztül simán kilőhetjük majd az ellenfeleket, akik szintén használják a védelmet nyújtó állásokat.

Egy akció-RPG-ben, ahol mindenfelé töltények repülnek, és robbanások lángja vesz majd körül, nem mindegy, hogy meddig bírja a fedezék.

A következő Inquisitorial Log a jövő hónapban érkezik, és így követik majd egymást havi bontásban a játék megjelenéséig. A Martyr megjelenés PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra várható, reméljük, hogy hamarosan többet is megtudunk majd róla.

Nézzétek meg a fenti videót és írjátok meg, mit gondoltok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)