Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - ilyen az új játékmód, a Warzone

|

Mától érhető el az Inquisitor - Martyr vadonatúj és kihívást jelentő módja, amely a végjátékot igyekszik bővíteni.

Hirdetés

PC-re már egy ideje megérkezett a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, viszont a konzolos változatokra egészen augusztus 23-ig várniuk kell a játékosoknak. Addig is az, aki bezsákolta már a Warhammer univerzumba ágyazott ARPG-t, mától egy új játékmódot próbálgathat, amely a játék szavatosságát hivatott kitolni. 

Hirdetés

A Warzone a végjátékot kibővítő narratívára épülő mód, melyben az inkvizítoroknak hullámokban támadó ellenfelekkel kell felvenniük a harcot, hogy megállítsák a Káoszt. Öt, saját sztoriszállal rendelkező szakasz került bele és mindegyik tíz csatát tartalmaz. A kihívás a legelhivatottabbakat is megizzaszthatja, de megéri, hiszen cserébe a legerősebb tárgyak, páncélok és fegyverek ütik a markukat, a továbbfejlődésről nem is beszélve. Erről egy látványos és hangulatos trailer mesél bővebben: 

Persze a Warzone-ba nem léphet be akárki: legalább 1100-as Power Rating szükségeltetik és el kell utazni hozzá a Lacaon-rendszerbe, majd megkeresni az inkvizíciós jellel ellátott célpontot. Ha sikeresen leküzdöttük mind az ötven csatát, akkor sem lesz időnk unatkozni, hiszen elérhetővé válik egy végtelen mód, ami még több harcot ígér. 

Elégedettek vagytok a játékkal? Min változtatnátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)