Hirdetés

Warhammer 40 000: Mechanicus - megérkezett az első teaser trailer

|

Hivatalosan is bejelentették a következő Warhammer 40 000 univerzumban játszódó játékot, a Mechanicust.

Hirdetés

Az Inquisitor - Martyr után újabb címmel bővül a Warhammer 40 000 univerzum. Ezúttal az Imperium legfejlettebb csoportjával, az Adeptus Machanicussal a főszerepben.

Hirdetés

A francia Bulwark stúdió játékában Magos Dominus Faustinius vezetésével irányítjuk a Silva Tenebris újrafelfedező expedícióját. A történet során fontos szerepet játszanak majd döntéseink, meg persze az is, hogyan menedzseljük a lehető legoptimálisabban az erőforrásainkat. A játékmenetről egyelőre semmit nem tudni, de egyes források az XCOM-sorozathoz hasonló stílusra számítanak. Az első teaser trailer sem mond sokat, viszont a hangulatot nagyon eltalálták.

 

A Warhammer 40 000: Mechanicus várhatóan még 2018-ban érkezik PC-re. Ti mit vártok a játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)