Hirdetés

Warhammer 40.000 Dawn of War 2: Chaos Rising - Az első képek

|

Befutottak a Dawn of War 2 kiegészítőjéről készült első állóképek.

Hirdetés

A Warhammer 40.000 univerzum aprócska szeletét feldolgozó Dawn of War 2 annak ellenére osztotta meg az első rész rajongóit, hogy immáron sokkal jobban hasonlított az ihletadó táblás játékhoz.



Nincsenek epikus méretű összecsapások, nincs bázisépítás, csak a néhány űrgárdistából álló csapatunk, amelyik tűzzel-vassal pusztítja a gonoszt, az eretneket, a hitetlent, az idegent, s hirdeti a császár igéjét. A Vérhollók küzdöttek már orkokkal, tiranidákkal, és eldákkal, ám a Chaos Rising című expanzió jóvoltából végre legnagyobb ellenségükkel, a káosz erőivel, saját elkorcsosult testvéreikkel kerülnek szembe. Húsz új egyjátékos, valamint kooperatív módban is tolható küldetésből álló kampány, harmincasra emelt szintlimit, egy rakat felszerelési tárgy és új multiplayer opciók várnak a rajongókra 2010 elején.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)