Hirdetés

Warhammer 40000: Dawn of War 3 - ilyen lesz az Eldar faj

|

Az eddig megjelent videók főleg a Space Marine frakciót mutatták be, viszont most végre egy másik oldalt is megnézhetünk.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor a Relic Entertainment bejelentette, hogy folytatás készül minden idők egyik legnépszerűbb stratégiai sorozatához, a Dawn of Warhoz. Már láttunk ezt-azt a Warhammer 40000: Dawn of War III-ból, most pedig ismét mutat nekünk valamit a Relic Entertainment, amit korábban még nem láthattunk.

A legújabb videóban az Eldarokat nézhetjük meg egy kicsit közelebbről, akik ugye a történet szerint egy ősi civilizáció utolsó tagjai, akik egykor az egész galaxist az uralmuk alatt tartották. A játék idején viszont már a túlélésükért küzdenek, kevesen vannak és épp ezért inkább amolyan gerilla-hadviselésre szakosodva érvényesülnek a csatákban.

Remélhetőleg a Space Marine és Eldar frakciók után legközelebb az orkokkal is közelebbről megismerkedhetünk. A Warhammer 40000: Dawn of War III megjelenése valamikor 2017-ben esedékes, valószínűleg csak PC-re. A videót egyébként egy weboldalhoz készült, ezért nincs hang és furcsa a felbontás.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)