Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - ingyenes hétvégén próbálhatjuk ki a patch újdonságait

|

A játék eddigi legtöbb új tartalmat hozó frissítése érkezett meg a héten a Warhammer 40 000: Dawn of War III-hoz, emellett pedig egy ingyenes hétvégével szeretnének új játékosokat becsalogatni a készítők.

Hirdetés

Ugyan a Warhammer 40 000: Dawn of War III nyilvánvalóan elsősorban a multiplayer módra épített, nem lett átütő siker a Relic stratégiája. Ennek ellenére a csapat lelkesen adja ki az új frissítéseket, amik közül a legújabb, Endless War névre hallgató kifejezetten sok újdonságot hozott.

Hirdetés

Mindhárom frakció kapott egy új elit egységet, az űrgárdisták az Ironclad Dreadnoughtot, az orkok a Lifta-Droppa Wagont, az eldarok pedig Wraithseere Kayduint vihetik csatába. Emellett érkezett három új pálya is, a két-, négy- és hatfős csatákban is választhatunk egy-egy új helyszínt. Végül öt új karkaterkülsővel és a custom meccsekben használható új módosítókkal bővült a Warhammer 40 000: Dawn of War III a legújabb frissítésben. Ezeket az újdonságokat is kipróbálhatja bárki, ugyanis a készítők ingyenes próbahétvégét hirdettek, ami már elindult és október 22-án este tíz óráig tart.

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)