Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III megjelenés - nemsokára indul a háború

|

A Halo Wars 2 után nem sokat kell várnunk, hogy újabb nagyszabású RTS érkezzen, a Warhammer 40 000: Dawn of War III frissen leleplezett megjelenési dátuma ugyanis egyáltalán nincs messze.

Hirdetés

Mivel már lehet jelentkezni a Warhammer 40 000: Dawn of War III bétatesztjére, valószínűleg nem kell sokat várnunk a próbalehetőségre, ahogy az is kiderült, hogy ebben egy, a véglegeshez viszonylag közel álló játékot kapunk majd kézhez. Az RTS megjelenéséig ugyanis összesen kevesebb, mint két hónap van hátra.

A Relix és a Sega bejelentése szerint az űrgárdisták, eldarok és orkok április 27-én kezdik el ütlegelni egymást egy nem kevés hatalommal bíró ereklye miatt. A megjelenési dátum leleplezése mellett pedig természetesen a kiadó arra is szeretné sarkalni a játékosokat, hogy előrendeljék a Warhammer 40 000: Dawn of War III-at. Aki ezt megteszi, az a három oldal saját gigászi lépegetőjéhez kap majd egy-egy alternatív külsőt, amiket az alábbi trailerben mutatnak be.

Emellett a kiadó leleplezett két különleges kiadást is: a Special Edition részeként egy különleges tokot, egy művészeti kártyát és egy zenei CD-t kapunk, míg a Collector's Limited Edition ezeken felül a Godsplitter Daemon Hammer fegyver replikáját és a három játszható frakció szövet zászlaját kapjuk meg.

Ti beszerzitek majd a Dawn of War III-at, vagy egyelőre még nem győztek meg a készítők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)