Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - meccselemzéssel készülhetsz a bétára

|

A játék készítőinek kommentárjával nézhetünk végig egy teljes meccset a Warhammer 40 000: Dawn of War III többjátékos módjából, amiből elleshetünk egy-két trükköt a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Miután két hete tartott egy zárt bétát a Relic, ezen a hétvégén egy nyílt tesztben is kipróbálhatjuk a Warhammer 40 000: Dawn of War III többjátékos módját is, bár ehhez továbbra is előzetes jelentkezés szükséges. Ha viszont szeretnénk jó esélyekkel csatába szállni, ennél kicsit több felkészülés is jól jöhet majd.

Ebben segít egy keveset a Relic csapata, akik egy olyan videót adtak ki, amiben a játék rendezője és egyik dizájnere kommentál egy multis meccset az első pillanattól az utolsó dicsőséges rohamig. Ebből sok apróságot megtudhatunk a játékról, ami az oktatóküldetésekből nem feltétlenül derül ki, így a pályákkal és az egyes egységek erősségeivel kapcsolatban is tesznek megjegyzéseket. A videó majdnem negyvenfős hosszából egyébként arra is rájöhettek, hogy a Warhammer 40 000: Dawn of War III-ban bizony nem érdemes rövid meccsekre számítani, legalábbis a 3v3 módban.

Ha pedig úgy érzitek, készen álltok a küzdelemre, már elvileg le is tölthetitek a játék fájljait, majd péntek este hét órától kezdve pontosan 72 óráig vehettek részt a 41. millennium soha véget nem érő háborújában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)