Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III - modtámogatást is hoz az új patch

|

Alaposan átdolgozzák a készítők a Warhammer 40 000: Dawn of War III egyensúlyát, de ezt akár a rajongók is teljesen átírhatják az érkező modtámogatás segítségével.

Hirdetés

Az egy ideje már nem éppen ereje telljében lévő RTS műfajt nem sikerült megváltania a Warhammer 40 000: Dawn of War III-nak sem, az instant klasszikusnak nem éppen nevezhető kampány után nem sokan maradtak multizni. Így kérdéses, mennyire szeretne a Sega új tartalmak készítésére költeni, de ha kiegészítő egyelőre nem is érkezik, egy új frissítést biztosan kapunk.

Hirdetés

Illetve kedden egyszer már élesítették a fejlesztők az új patchet, de egy bug miatt vissza kellett vonni és az újraélesítésre még várni kell. Ebben Néhány apró változtatást is eszközölt a Relic csapata, például beépítettek egy automata mentési funkciót a kampányba és pár bugot is kigyomláltak. Emellett teljesen újradolgozták a Warhammer 40 000: Dawn of War III egyensúlyát, aminek a részleteit és okait hosszú oldalakon át fejtik ki a játék hivatalos oldalán.

Legalább ennyire érdekes, hogy az új frissítéssel együtt modkészítő eszközök is érkeztek, illetve a Steam Workshopot is integrálták a készítők, hogy a rajongói alkotások megosztása könnyebb legyen. Ezekkel az eszközökkel nem csak teljesen új cuccok érkezhetnek az RTS-be, hanem meglévő egységeket, képességeket és más tartalmakat is átalakíthatnak kicsit a játékosok. Ugyan ez nem ér fel egy kiegészítő bejelentésével és a Dawn of War III ellen felhalmozódott rajongói elégedetlenség sem lesz a múlté, azok talán még jobban szórakoznak majd, akik eddig kitartottak a játék mellett.

Nektek jó élményekkel szolgált a DoW 3, vagy keserű szájízzel emlékeztek majd vissza rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)