Hirdetés

Warhammer 40 000: Dawn of War III tesztek - az Angelos név megint szép lesz?

|

Egy héttel a játék rajtja előtt befutottak az első Warhammer 40 000: Dawn of War III tesztek, amik alapján úgy tűnik, hogy nagyot nem kell csalódnunk az RTS-ben, de forradalmat sem érdemes várni.

Hirdetés

Ha regisztráltatok, holnap ti is belekóstolhattok, milyen is lett a Warhammer 40 000: Dawn of War III többjátékos módja, de mivel ma lejárt a Sega által megszabott embargó, a külföldi sajtóból már most megtudhatjuk, hogy sikerült a játék a kritikusok szerint.

A konszenzus szerint a Relic legújabb stratégiai játéka ugyan stabil alapokon nyugszik, több helyen inkább egyszerűbb, hagyományosan az RTS műfajban megszokott rendszereket alkalmaz különösebb újítások helyett. Ezzel együtt a Dawn of War III esztétikailag és a kampány terén is jól teljesített a legtöbb kritikusnál, így kiemelkedően alacsony pontszámmal nem találkozunk. Egészen pontosan így értékelték a különböző site-okon:

Gamespot - 8
GameWatcher 8.5
Hardcore Gamer - 4.5/5
PCgamesN - 8
PC Invasion - 7
Polygon - 8
Spazio Games - 8
Stevivor - 8.5
The Sixth Axis - 8
Trusted Reviews 4/5
USGamer - 4/5

Ezen kívül az amerikai IGN folyamatban lévő tesztjének szerzője kizárólag a kampány alapján 7,2 pontot adna a játékra, de ez az értékelés még nem végleges.

Ti bizalmat szavaztok az új Warhammer 40 000 játéknak, vagy inkább vártok egy újabb kihívóra, ami megpróbál új lendületet adni az RTS műfajnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)