Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 - nem számítottunk rá, hogy ennyire jó lesz az első előzetes

|

Ahogy azt tegnap beharangozták, folytatódik a Warhammer 40,000: Dawn of War sorozat. Itt az első, meglepően durva videó.

Hirdetés

A Relic Entertainment gondozásában korábban a THQ, majd a SEGA felügyelete alatt készülő Dawn of War játékokból mostanra több mint hétmilliót adtak el, és várható volt, hogy miután a fejlesztőcsapat végez a Company of Heroes 2-vel, visszatér a Warhammer 40,000 franchise-on alapuló RTS-sorozathoz.

A játék első előzetese négy percben foglal össze egy csatát, de az egész olyan, mint egy rossz álom. Néha fröccsen egy kis vér, hol a Space Marine-ok, hol az Eldarok és az Orkok részéről, a vége pedig egyenesen lenyűgöző. A játékban a valaha volt legnagyobb egységek lesznek, hatalmas harcokban vezethetjük őket, bázisokat építhetünk, hősöket irányíthatunk. Megmarad az erős egységek  mikromenedzsmentje is. Megjelenése 2017-re várható, csak PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)