Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution - The Last Standalone bejelentés

|

Minden idők egyik leghosszabb című játékát jelentette ma be a Relic.

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution egyik legnépszerűbb játékmódja az úgynevezett Last Stand.

Olyannyira népszerű ez a játékmód, hogy a Relic úgy döntött, önálló játékot csinál belőle Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution - The Last Standalone címen. Az önállóan futtatható játék mától kezdve vásárolható meg digitálisan 10 dollárért.

Az új játék segítségével a Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution Last Stand módjának minden tartalmával lehet játszani anélkül, hogy az eredeti játékot megvenné az ember. Aki ezek után ki akarja próbálni a kompetitív multiplayer és a szingli tartalmait a Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retributionnak, az upgrade-elheti a játékot további pénzösszegért.

Jeff Lydell, a Dawn of War II Retribution producere szerint: "Megláttuk ezt az egyedi lehetőséget, hogy szélesítsük játékosaink körét és hogy új játékosoknak mutathassuk meg a Dawn of War franchise-t."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)