Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War III - az orbitális lézer nem gyerekjáték

|

Most hosszasabban is elmélyedhettek a Dawn of War III világában. Mutatunk egy közel 40 perces gameplay videót, illetve a Relic Entertainment egyik fejlesztője is érdekes információkat oszt meg velünk a játékról.

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Dawn of War III igyekszik nem elrugaszkodni a korábbi részektől, sokkal inkább ötvözni próbálja a játékosok által kedvelt, már megszokott feature-öket.

Fent egy terjedelmesebb gameplay videón keresztül megnézhetitek, körülbelül mire számíthatunk a Dawn of War széria harmadik epizódjában. Nem árt figyelni az orbitális lézer, ami eléggé hatékony fegyvernek tűnik.

A Dawn of War III a két korábbi rész közkedvelt elemeit pórbálja majd egyesíteni. Erről, az alábbi interjúban a játék egyik dizájnere, Caro Mastretta is beszélt. Elmondása alapján a koncepciójuk az volt, hogy az első részből ismert masszív, monumentális seregekre épülő csatákat összeegyeztethetővé tegyék a második részben kedvelt elit hősökkel, egy komplexebb RTS-élményt nyújtva.

Amellett tehát, hogy építgethetjük bázisunkat és hatalmas armadát toborozhatunk, alapozhatunk elit hőseink számos különleges képességeire is, mely kiegészülve egy elsöprő sereggel erőteljesen befolyásolhatja a játékmenet taktikai oldalát.

A játék megjelenése valamikor 2017-ben esedékes, a pontos dátumot még nem ismerjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)