Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War III - képeken is nagyon szép

|

Koncepciórajzok és screenshotok egyaránt érkeztek a Dawn of War sorozat következő részéhez.

Hirdetés

Az E3-on mazur kipróbálta a Dawn of War III-at, és azt mondta, amiatt jó eséllyel gépet fog újítani. Mazur szinte egyáltalán nem játszik PC-n, úgyhogy ha ezt mondja, az tényleg azt jelenti, hogy a játék jó.

A PC Gaming Show elején láthattuk a játék első gameplay videóját, amiben csak úgy cikáztak a fények csata közben, mindenki lőtt mindenkire, a nagy harcigépek pedig olyan dolgokra voltak képesek, amikre nem számítottunk. Ha nem láttátok, nézzétek meg a linken, ha már láttátok, és esetleg ti is izgatottan várjátok a játék megjelenését, az alábbi, nagy felbontású képeket nézegessétek, vagy akár töltsétek le és állítsátok be háttérnek, arra is kiváló mindegyik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)