Hirdetés

Warhammer 40,000: Dawn of War III - ilyen lesz a többjátékos mód

|

Érdekes újdonságok érkeznek a széria korábbi részeihez képest a Warhammer 40,000: Dawn of War III multis módjába is, amiket most alaposan be is mutatnak a készítők.

Hirdetés

A hétvégén sor kerül egy zárt bétára, illetve a megjelenés előtt egy nyílt próbaidőszak is a játékosok rendelkezésére áll majd, hogy kipróbálják a Warhammer 40,000: Dawn of War III többjátékos módját. De hogy ezekbe felkészültebben ugorhassanak fejest, két videón is megmutatja a Relic, milyen is lesz az új rész multis módja.

Az első trailerben nagyjából két és fél percbe próbálták belezsúfolni, hogyan is néz majd ki egy 3v3-as online meccs, de ez első ránézésre elég kaotikusnak tűnhet. Ezért egy hosszabb videóban azt is kifejtik, milyen mechanizmusokkal dobják majd fel a Warhammer 40 000: Dawn of War III többjátékos részét. A célunk például kicsit megváltozik az RTS-ekben megszokotthoz képest és nem ellenfelünk bázisát kell lerombolnunk, hanem egy ott található Power Core-t, de ehhez csak akkor férhetünk hozzá, ha előtte egy távolabb lévő pajzsgenerátort és egy védelmi ágyút is semlegesítettünk.

De a kampányban látható Elite egységek is szerepet kapnak, akik közül hármat ki kell választanunk a meccs kezdete előtt. Illetve ehhez hasonlóan azt is el kell döntenünk, milyen doktrínákat használunk majd, amik érdekes aktiválható képességeket adnak. Például egy-egy sebezhető járművünket kimenthetjük egy szorult helyzetből egy másik repülő járművel, vagy egységeink egy részét láthatatlanná tehetjük, hogy csapdát állítsunk ellenfeleinknek. Kiderült az is, hogy a Dawn of War III-ban visszatér az első részből ismert bázisépítés, illetve ezúttal is elfoglalható pontokból gyűjthetünk majd nyersanyagokat, amint azt a szériában megszokhattuk.

Nektek hogy tetszik az átdolgozott multis mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)