Hirdetés

Warhammer 40,000: Eternal Crusade - másfél percnyi gameplay a zárt alfából

|

Miközben mi a PlayIT-en ütjük el az időt, addig külföldön zajlik a Warhammer 40.000: Eternal Crusade zárt alfája, amelyből a készítők most mutatnak egy gameplay videót.

Hirdetés

A Behaviour Interactive sci-fi MMORPG-je, a Warhammer 40.000: Eternal Crusade csak egy a számos Warhammer játék közül, amely az elkövetkező egy évben jön, viszont mindenképpen a kiemelt címekhez tartozik. A játékosok egy bolygó méretű térképen kalandozhatnak négy játszható frakcióval, több kontinensen is, és míg a történetet a minőségi Warhammer novelláiról nevezetes Graham McNeill vetette papírra, addig a látványról az Unreal Engine 4 gondoskodik. 

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade zárt alfája jelenleg is zajlik, amibe egy Founder Pack megvásárlásával bárki becsatlakozhat, éppen ezért összedobtak nekünk egy látványos kedvcsinálót a játékmenet emlékezetes jeleneteiből, amely egyaránt tartalmaz filmes átvezetőket és gameplay mozzanatokat is: 

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade valamikor 2016-ban jelenik meg PC-re, Linuxra, Mac-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a zárt alfába kizárólag PC-n tudtok becsatlakozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)