Hirdetés

Warhammer 40,000: Eternal Crusade - közelebb kerültünk a megjelenéshez (trailer)

|

Régóta fejlesztés alatt áll már a Behaviour Interactive Warhammer MMO-ja, az Eternal Crusade, de most kaptunk egy közelebbi részletet a megjelenéssel kapcsolatban, így már látjuk az alagút végén a fényt.

Hirdetés

Aki szeretett volna elmerülni a Warhammer 40K világában, az nemrég már megtehette, hiszen az Eternal Crusade Early Access verziója elérhetővé vált, de a legfrissebb információk szerint nincs már túl messze a teljes kiadás megjelenése sem. 

A kiadásban segítő Bandai Namco bejelentette, hogy a Behaviour Interactive Warhammer univerzumban játszódó MMO-ja, a Warhammer 40.000: Eternal Crusade valamikor a nyáron rajtolhat el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A fejlesztők megtoldották a jó hírt egy trailerrel is, ezt láthatjátok alább: 

A Warhammer 40.000: Eternal Crusade végleges kiadásába négy frakció, húsz alfrakció, több száz fegyver, megannyi testreszabási lehetőség és különböző játékmódok (PvE, PvP) kerül bele. Ha kíváncsiak vagytok a további részletekre, ne hagyjátok ki korábbi előzetesünket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)