Hirdetés

Warhammer 40,000: Eternal Crusade - nemsokára érkezik az Early Access verzió

|

Aki szeretne elmerülni a Warhammer 40k világában az nemsokára könnyedén megteheti. Már csak napokra van az Eternal Crusade Steam verziója.

Hirdetés

Jelenleg már megvásárolható a Warhammer 40,000: Eternal Crusade Founder csomagja, de egyelőre csak a hivatalos oldalon keresztül. A fejlesztő Behaviour Interactive szeretné megkönnyíteni a vásárlás folyamatát, így átköltöznek a Streamre a következő napokban.

Az Early Access változat a már egy ideje megvásárolható alfa verzió Steam kiadása lesz, így majdnem mindegy hogy honnan szerzed be, de a Valve rendszerén keresztül nyilván kényelmesebben működik a dolog. Az Eternal Crusade Steames funkcióiról a következő hetekben többet is mesélnek majd a fejlesztők. Minden Founder csomag megvásárlása jogot ad az alfa és béta teszten való részvételre, illetve a végleges játékot is megkapjuk majd természetesen.

Aki nem akarja megvárni az Early Access kiadást, az már itt kiválthatja a Founder csomagját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)