Hirdetés

4X stratégia készül a Warhammer 40 000 univerzumában

|

A negyvenegyedik évezred harcait ismét új műfajban élhetjük át, a Warhammer 40 000: Gladius - Relics of War a nagy birodalomépítő stratégiák nyomdokába szeretne lépni.

Hirdetés

Nem egyszerű követni, milyen Warhammer Fantasy, vagy Warhammer 40 000 játékok készülnek éppen, ezt pedig a Games Workshop még tovább nehezítette, mikor a Slitherine-nel és a Proxy Studiosszal közösen újabb projektet jelentett be. A Warhammer 40 000: Gladius - Relics of War egy 4X stratégia lesz a népszerű univerzum négy különböző fajával.

Hirdetés

Az űrgárdisták mellett a nekronokat, az orkokat és a Birodalmi Gárdát tömörítő Astra Militarum frakciót választhatjuk majd, a készítők szerint pedig természetesen mindegyikükkel egészen más játékélmény vár majd ránk. A cél viszont ugyanaz marad, azaz a hatszögekre felosztott térképen fogunk különböző városokat építeni, hogy a Warhammer 40 000: Gladius - Relics of War világának nyersanyagait idővel minél brutálisabb harci egységekké alakítsuk át, amikkel aztán leigázhatjuk az egész bolygót. A szokásos sandbox-szerű többjátékos mód mellett egy mély sztorikampányt is ígérnek a fejlesztők.

Hogy mindezt mennyiben sikerül teljesíteni, arra legkésőbb a 2018-as megjelenéskor fény derül. De hamarosan, december 1-jén a készítők Twitch-csatornáján is tartanak majd egy livestreamet (magyar idő szerint este 8-kor), ami alatt némi betekintést nyerhetünk a játékba.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)