Hirdetés

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr - hamarosan itt az Early Access változat

|

Eddig csak a fejlesztőktől lehetett megvásárolni a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr alfáját, de napokon belül sokkal szélesebb közönség elé tárják az ARPG-t.

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a NeocoreGames eddigi legambiciózusabb játéka a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. Nem jön nekik rosszul a rengeteg értékes rajongói visszajelzés, amit az év eleje óta futó alfateszt során küldtek nekik.

Hirdetés

Február óta rengeteget fejlődött a játék - nemrég például kijött a komoly mérföldkövet jelentő 2.0-s alfa frissítés -, így elérkezettnek látták az időt, hogy még több játékosnak mutassák meg a Games Workshop univerzumában játszódó ARPG-t és feloldják azt a korlátozást, hogy csak az ő weboldalukon lehet megvásárolni a játékot. Néhány napon belül, augusztus 31-én kiteszik a Steam Early Access rendszerére is a Martyrt, ami valószínűleg jó néhány új játékost hoz majd a játék helyszínéül szolgáló Caligari szektorba. A teljes megjelenés 2018 elején esedékes mindhárom platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)