Hirdetés

Warhammer 40000 - megjelent a Kill Team, akcióz a Steam

|

A SEGA Steamre költöztette a konzolos arcade lövöldét, így mától PC-n is gyilkolhatjuk az orkokat felülnézetből. A Steamen egyébként Warhammer hétvége van, féláron adják az összes játékot.

Hirdetés

A Warhammer Online szervereinek tavaly évvégi leállítása óta nem igazán számolhattunk be az univerzumhoz kapcsolódó érdekességekről, talán csak a Warhammer 40000: Storm of Vengeance megjelenése jelentett némi örömet. Most egy újabb megjelenésről számolhatunk be, ugyanis mától PC-re is elérhető a Warhammer 40000: Kill Team.

A játék még 2011-ben jelent meg PS3 és Xbox 360 konzolokra a THQ égisze alatt, 2013 januárjában azonban a SEGA megvásárolta a Relic-et és vele a stúdió minden IP-jét, így most nem csak a Kill Team, hanem a Dawn of War is megérett egy újabb kiadásra.

A Steames Warhammer akció egészen május 25-ig tart, így a hétvégén minden Warhammer címhez 50% kedvezménnyel juthatunk hozzá. A játékokat, kiegészítőket és DLC-ket apránként is beszerezhetjük, de természetesen több csomag is megtalálható a kínálatban, ha nem akarjuk egyesével összebogarászni a dolgokat.

- Warhammer 40,000: Dawn of War II – Grand Master Collection (DoW II + Chaos Rising és Retribution + minden DLC)

- Warhammer 40,000: Dawn of War II Master Collection (DoW II + Chaos Rising és Retribution)

- Warhammer 40,000: Dawn of War II – Retribution – Complete DLC Collection (Minden DoW II DLC)

- Warhammer 40,000: Dawn of War (DoW + Winter Assault, Dark Crusade és SoulStorm)

- Warhammer 40,000: Dawn of War Franchise Pack (DoW + minden kiegészítő, DoW II + minden kiegészítő és DLC)

Ti lecsaptok valamire a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)