Hirdetés

Warhammer 40,000: Space Marine - ez lett volna a folytatás

|

A Warhammer 40,000: Space Marine eredetileg trilógiának készült, ám a THQ csődje miatt ez meghiúsult. Most legalább kiderül, miről maradtunk le.

Hirdetés

Noha a Warhammer olyan franchise, ami soha nem megy ki a divatból, akadnak olyan epizódjai, amelyek életképtelennek bizonyultak (Warhammer Online és Warhammer: Wrath of Heroes), de szép számmal vannak olyan fejezetek is (a Space Hulk, a Space Wolf, a Warhammer Quest vagy a Warhammer 40,000: Eternal Crusade), amelyek komolyabb sikereket is elértek. Ilyen volt például a Warhammer 40,000: Space Marine is a főszereplő Titus űrgárdistával, aki sajnos már nem tér vissza többé. Pedig lett volna benne potenciál.

A THQ csődje miatt lőttek a Relic azon tervének, hogy további két folytatást készítsenek a Warhammer 40,000: Space Marine-hez (hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el maga), de a játék rendezője, Raphael van Lierop most elcsacsogta, hogy nagy terveik voltak Titus karakterével. A második részben egy egészen másfajta Titust láthattunk volna, aki fellázad, száműzik, élete egészen új és végzetes irányt vesz...

Lierop hozzátette, hogy Titus a harmadik epizódban is fontos szerepet kapott volna, ugyanis azt akarták elérni, hogy visszatérjen egy utolsó konfliktusra és lezárja a trilógiát. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy mindebből már semmi sem lesz. Mit gondoltok? Kellett volna a folytatás?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)