Hirdetés

Warhammer 40,000: Space Marine "The Universe of Warhammer 40k" Dev Diary Trailer

|

Ismerek olyan szerencséseket, akik ki is próbálhatták már a Space Marine-t.

Hirdetés

Warhammer 40,000: Space Marine ugyanis az a játékprogram, amelyhez hiába volt erős történeti háttér, hiába volt erős legendárium, jó fejlesztőcsapat, valahol senki sem hitte, hogy jó lesz. 

Aztán kiderült, hgoy tökéletesen visszaadja azt a hangulatot, hogy a Warhammer 40,000: Space Marine űrgárdistái voltaképp páncélozott héjba bújtatott gyilkológépek, akiknek nem csak az a feladatok, hogy hűek legyenek a hagyományokhoz, hanem mellesleg az emberiségre támadó ellenségeket is le kell győzni. Állítólag a játékban igen pörgős, heroikus és fílinges az akció - ezt mindnyájan megtudhatjuk majd hamarosan. Addig is jöjjön egy kis imeretterjesztés a Warhammer 40,000 univerzumáról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)