Hirdetés

Warhammer 40,000: Space Wolf - így kártyáznak az űrgárdisták

|

Megérkezett az első Warhammer 40,000: Space Wolf trailer. Bemutatkoznak a karakterek és a harcrendszer.

Hirdetés

A Warhammer 40,000 univerzum legutóbbi videojátékos megvalósulásai nem tudtak igazán maradandót alkotni, ám a jövőre érkező Warhammer 40,000: Space Wolf remélhetőleg megszakítja a rossz sorozatot, és méltó lesz a címéhez.

A 2014 második negyedévében érkező Warhammer: Space Wolf lényegében egy ingyenes gyűjtögetős kártyajáték lesz, ami elsősorban a körökre osztott taktikai harcokra fókuszál. Több játszható karakter közül lehet választani a játékban, akiknek osztályuktól függően más-más felszereléssel és taktikai megközelítéssel kell boldogulniuk. A megjelenés még messze van, de a HeroCraft összedobott egy rövid trailert, amelyben bemutatkoznak a karakterek, és ízelítőt kapunk a harcrendszerből is. 

   

A Warhammer 40,000: Space Wolf PC-re, Androidra és iOS-re érkezik valamikor 2014 második negyedévében. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)