Hirdetés

Warhammer 40,000 szerepjátékon dolgoznak a Pathfinder sorozat fejlesztői

|

A Warhammer 40,000: Rogue Trader az első CRPG a Games Workshop univerzumában.

Hirdetés

Számos érdekességet bejelentettek a Warhammer Skulls esemény során, melyek közül az egyik legizgalmasabb kétségtelenül az Owlcat Games szerepjátéka. A Warhammer 40,000: Rogue Trader nemcsak a stúdió eddigi munkássága (Pathfinder: Kingmaker és Pathfinder: Wrath of the Righteous) miatt érdemes a figyelmünkre, hanem annak okán is, hogy sokak álmát valóra váltva egyesíti a Game Workshop science-fantasy világát a klasszikus RPG-k műfajával.

A körökre osztott harcrendszerű, izometrikus nézetű alkotás a stúdió tervei szerint több platformra is megjelenik majd, alighanem ugyanazon ütemezés szerint, mint a Pathfinderek, azaz először a PC-s közönség merülhet el a kalandokban, és csak később kerülnek sorra a konzolosok.

Hirdetés

Egy úgynevezett Rogue Trader szerepét osztja ránk az Owlcat Games alkotása, ami azt jelenti, hogy harcosok és kereskedők ősi dinasztiájának sarjaként egy kalmárbirodalom felett uralkodunk, és az Impérium határvidékét rójuk a Császár áldásával. A rendelkezésünkre áll egy gazdagon felfegyverzett, gigantikus űrhajú nagyszámú legénységgel, melynek tagjai készek az életüket adni értünk.

Ilyen eszköztárral elég komoly erőt képviselünk, és rajtunk múlik, hogy miként bánunk alattvalóinkkal, illetve hűek maradunk a Császárhoz, vagy az emberiség ellenségeivel kokettálunk. Bár a cselekmény helyszíne a Koronus térségre, egy veszedelmes és feltérképezetlen területre korlátozódik, ahonnan csak kevés felfedező tért vissza, a fejlesztők ígérete szerint döntéseink következményeit egész csillagrendszerek nyögik majd. Az Owlcat Games korábbi játékaihoz hasonlóan színes egyéniségekből álló társaság tart velünk az ismeretlenbe, köztük egy Űrgárdista, egy elda mesterlövész és egy rettenthetetlen Csatanővér.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot a Warhammer 40,000: Rogue Trader, de aki szeretné, már most is támogathatja a fejlesztőket a Founder's Pack megvásárlásával. Ezzel hozzáférést nyernek majd az alfa és béta változatokhoz, visszajelzéseikkel segíthetik a csapat munkáját, és egyedi jutalmakat, illetve tárgyakat kapnak, amelyekhez mások később nem juthatnak hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)